Vážení klienti,

nechte se od nás inspirovat k trávení vaší letošní dovolené v České republice.

Přichystali jsme pro vás několik tematických okruhů s pečlivě vybranými hotely, s tipy na výlety a další aktivity tak, abyste se vy ani vaše rodina nenudili.

Kontaktujte nás pro zaslání kompletní nabídky!

Víno / cykloturistika – Jižní Morava

Ochutnávky vína, výborné možnosti cykloturistiky, báječné počasí – to je Jižní Morava.
Prozkoumejte s námi tento region!

Představujeme vám širokou nabídku luxusních hotelů na Jižní Moravě.

Jižní Morava nabízí bezpočet možností jak strávit den plný aktivit a výletů.

Milovníci vína ocení síť cyklostezek a bohaté možnosti ochutnávky vín.

Rádi vyrážíte do přírody? Okolí Baťova kanálu, jeskynní systém Moravského krasu nebo úžasné výhledy na Pálavě vás jistě uspokojí.

Chybí vám adrenalin? Zkuste tandemový seskok.

Pro rodiny s dětmi můžeme doporučit například splouvání meandrů řeky Moravy na kánoích, plavby v Lednicko-valtickém areálu, návštěvu Armyparku nebo den v Aqualandu Moravia. Neméně zajímavá je také Baťova důlní dráha.

Hotel Kraví Hora

Hotel Kraví Hora v Bořeticích, uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor na Jižní Moravě.

K dispozici wellness, vinný sklípek, hřiště na tenis/volejbal, školící prostory.

Vhodné pro: firemní akce, romantické výlety, rodinné cyklo a sportovní pobyty.

Wine Wellness Hotel Amande Hustopeče

4* hotel v Hustopečích s vinným wellness, vhodný jak pro milovníky vín, romantické pobyty, tak pro firemní akce.

Váš pobyt zpříjemní výborná gastronomie v hotelové restauraci.

Konferenční prostory až pro 200 osob.

Farma Ovčí Terasy

Ovčí terasy jsou rodinná farma s restaurací pro ubytované hosty, kterou provozujeme z lásky k přírodě, dobrému jídlu a pití. Rádi bychom potěšili všech pět smyslů našich hostů. Pro všechny ubytované hosty poskytujeme snídaně formou bufetu a večeře podle denní nabídky. Pokud to jen jde, vaříme z vlastních či lokálních surovin a nabízíme naše nápoje či nápoje místních spřátelených a léty prověřených výrobců. V klimaticky příznivých měsících zásobujeme kuchyň vlastní zeleninou, ovocem a hojně i bylinkami.

Farma leží na samotě a tak můžeme návštěvníkům nabídnout absolutní klid a možnost nerušené relaxace.

Můžete si zde užít procházky po cca 20 ha našeho hospodářství v úchvatné krajině Modrých hor jižní Moravy s neopakovatelnými výhledy. S aktivnějšími návštěvníky se rádi podělíme o kus našich denních povinností, jako je práce na vinohradě, či pasení oveček. Farma leží přímo na modré turistické značce, spojující Horní Bojanovice, Kobylí, Vrbici s Čejkovicemi, a pár desítek metrů od značených cyklotras.

Bukovanský Mlýn

Hotel Bukovanský mlýn se nachází přímo v centru Slovácka – vše tu máte doslova na dosah, pár zašlápnutí na kole. Celý areál je vystavěný v tradičním stylu moravského Slovácka. Kvalitní ubytování, opět v rustikálním slováckém stylu, je nabízeno v podkroví Mlynářského stavení a v dalších čtyřech samostatných budovách – Slováckých chalupách.

Součástí „Mlynářského stavení“ je restaurace nabízející nejrůznější speciality tradiční slovácké a staročeské kuchyně. Dejte si tu konfitované kachní stehýnko se zelím anebo hovězí svíčkovou na smetaně s brusinkami a šlehačkou a domácím kynutým knedlíkem.A k tomu samozřejmě pohárek dobrého vína. Najdete zde také tradiční kvelbený sklep s posezením a rotundu s vinotékou, kde můžete ochutnat nejlepší vína ze Slovácké vinařské podoblasti.

Na letní zahrádce si můžete dát pivo a specialitku přímo z grilu a při tom vychutnávání se zároveň kochat krásným výhledem do okolní vinice a na kopec Babí lom. Přímo pod lopatkami Bukovanského mlýna si dejte turnaj v minigolfu a po náročném sportovním výkonu se můžete ovlažit ve venkovním bazénu.

V posledních letech se areál rozrostl o Mlynářskou stáj s výběhem koní a poníků a ohradu s ovečkami. Dále můžete vyzkoušet minigolf či masážní chodníček pro unavená chodidla. Nejžhavější novinkou je střelnice pro rekreační lukostřelbu a roztomilý kozí výběh s volným vstupem. V r. 2019 k nám přicestovali dva roztomilí oslíci. Bukovanský mlýn ocení i cyklisté, jelikož se areál nachází na Kyjovské stezce.

Hotelový areál je ideálním místem pro firemní akce, letní dovolenou, víkendový pobyt či rodinnou oslavu.

Hotel Vinohrad

Hotel Vinohrad se nachází v srdci moravského Slovácka, nedaleko města Kyjov, ve vinařské obci Milotice, v areálu vinných sklípků Šidleny. Vybudován byl na původním starém sklepě jako zcela nový objekt, který svým vzezřením příjemně koresponduje s tradičním duchem zdejší sklepní historické uličky.

Díky atraktivní vyvýšené poloze hotel nabízí nepřekonatelný výhled na panorama Chřibů a Bílých Karpat, na hrad Buchlov a zámek Milotice. V bezprostřední blízkosti hotelového areálu se pnou rozlehlé vinice. V tomto malebném koutě Moravy se daří zejména odrůdám Ryzlink Rýnský, Rulandské a Frankovka.

Blahodárný vliv venkova tu s povděkem uvítají manažeři, toužící po klidu a odpočinku. Atraktivních prostor a plně vybaveného multifunkčního konferenčního sálu využijí zejména firmy pro školení, kongresy a meetingy.

Hraniční Zámeček Hlohovec

Čtyřhvězdičkový hotel CHATEAU DE FRONTIERE / Hraniční zámeček leží v nádherném, klidném prostředí s výhledem na klasicistní Hraniční zámeček. Je obklopen kouzelnou přírodou, která přímo vybízí k romantickým procházkám, cykloturistice i pohádkovému odpočinku.

Ubytujte se v romantickém hotelu s jedinečnou atmosférou v centru Lednicko-valtického areálu. Hotel nabízí komplexní servis, bazén, luxusní designovou restauraci, kavárnu… Vhodné i pro firemní akce, svatby a večírky. Zasloužíte si to nejlepší. Cítit se jako doma.

Hotel Ryzlink Mikulov

Vítejte ve vinařském Hotelu Ryzlink a užívejte si jeho nezaměnitelnou atmosféru vytvářenou propojením vína s designovým ubytováním. Unikátní poloha hotelu s dechberoucím výhledem na Svatý kopeček Vám navždy zůstane ve Vaší mysli.

Hotel Ryzlink v Mikulově vznikl citlivou rekonstrukcí starého statku, kdy architektonické studio Létající inženýři vhodně zakomponovalo staré původní trámy, cihly, a jiné materiály do moderního stylu tohoto hotelu.

Náš hotel je vinařský, a proto Vás víno bude provázet na každém kroku, vínem Vás budeme hýčkat, o víně Vás v případě Vašeho zájmu budeme vzdělávat. Naše pokoje jsou pojmenovány dle jednotlivých odrůd vinné révy. Při příjezdu do našeho hotelu Vás bude čekat welcome drink z našich nejlepších vín a na pokoji pro Vás bude připravena láhev našeho vína.

https://www.hotelryzlink.cz/

Vysočina – romantické pobyty

Nabízíme Vám luxus pětihvězdičkového boutique hotelu, unikátní designové ubytovaní a exkluzivní servis na jednom z nejkrásnějších romantických zámků v Čechách.
 

Chateau Herálec

Chateau Herálec se svými 19 prostornými pokoji představuje doslova zenovou oázu, hosté čas u nás stráví v absolutním soukromí a v ničím nerušeném klidu. Specialitou zámku je unikátní sbírka značkových francouzských vín z oblasti Bordeaux, jedna z největších sbírek tohoto druhu v Čechách a delikátní zámecká gastronomie z čerstvých lokálních surovin bez chemických přísad a dochucovadel.

Výjimečný relax zažijete v zámeckých Spa by L’OCCITANE, které jsou zárukou nezapomenutelného zážitku, jaký byste zažili také v originálních Spa L’Occitane v domovském pětihvězdičkovém hotelu Couvent des Minimes v Provence.

Relaxovat můžete v saunovém světě, v bázenu pod historickými klenbami, ve vířivce nebo v silencáriu.

Jižní Čechy – relax / cyklo

Ideální kraj na rodinnou dovolenou. Nepřeberné množství snadných cyklotras, rybníků i pískoven vhodných pro koupání.

Vybíráme pro vás ty nejlepší a nejzajímavější hotely, welness a spa resorty.

Residence Safari Resort

Poznejte život více než 200 zvířat v jejich přirozeném prostředí, ochutnejte lahůdky z lokálních surovin, nasedněte do otevřených terénních vozů a vyražte přímo do obody mezi zvířata, vyzkoušejte vaše dovednosti na kole v bike parku a nechte si vaši děti užít 6.000m² nabitých dětskými atrakcemi..

Hotel Romantick Třeboň

Třeboňsko je vyhlášené především díky své neporušené přírodě plné lesů a rybníků. Ideální destinace na romantické procházky i kolovýlety. Objevujte historii Petra Voka z Rožmberka na třeboňském zámku, ochutnejte rybí dobroty při výlovu největšího rybníka v Čechách a odpočiňte si při slatinné koupeli v městských lázních.

Ubytovat se můžete v našich originálních pokojích, každý v zcela jiném květinovém designu

Wellness hotel Diamant

5* hotel Diamant v blízkosti zámku Hluboká je ideální pro spojení golfové a wellness dovolené. V relaxačním centru můžete využít bazén s vířivkou, saunový svět, Kneippovy lázně, parní kabinu, solnou jeskyni nebo skvěle vybavené fitness.

Golfovou hru si můžete vychutnat jednak na 18 jamkovém hřišti, tak i na „devítce“.

Jizerské hory – cyklo, horská turistika

Jizerské hory nabízejí krásné scenérie, které můžete objevovat jak při pěší, tak při cyklo výletech. V lětě garantovány příjemné teploty vhodné jak pro sport, tak pro procházky.

Snadná dostupnost z Prahy nabízí možnosti i pro kratší víkendový pobyt..

Hotel Jizerka

Přímo pod vrchem Bukovec, kde nabízí díky své poloze pohodlí 4* hotelu s nádherným výhledem na okolní přírodu. Hotel Jizerka4 je jediný svého druhu v okolí. Alpský vzhled objektu, který byl postaven a otevřen v roce 2015, je koncipován tak, aby nenarušoval nenapodobitelný ráz oblasti. Hotelu přidává na hodnotě i nádherný výhled do okolí Jizerských hor. Prostředí 4* hotelu v kombinaci s drsnou horskou přírodou je ideální volbou pro všechny příznivce aktivního odpočinku a jeho polohu ocení zejména běžkaři, pěší turisté či cykloturisté, kteří zde naleznou desítky kilometrů kvalitních udržovaných tratí, tras a stezek.

Možnost uspořádat menší konference do 30 osob, bohaté možnosti teambuildingových aktivit.

Hotel Premier – ADULT ONLY

Hotel Premier se drží svého sloganu “Oaza klidu v Bedřichově” a zajišťuje pro Vás maximální klid a odpočinek se službami na té nejvyšší úrovni. Hotel je laděn v příjemných uklidňujících a teplých barvách, které v kombinaci s vůní svíček a příjemnou hudbou vytváří pohodovou atmosféru.

Okolí hotelu obklopují pastviny, lesy a příroda. Zárukou tedy je, že Vás nebude budit hluk aut ani davy lidí. Maximální soukromí zajišťuje také fakt, že náš hotel má pouze 38 lůžek a nepořádá žádné ubytovací balíčky ani akce podobného typu.

Hlavní “Jizersko – horská třída”, rozhledna Královka a Hrabětické louky se však nacházejí pouze cca 150 metrů od hotelu, což ale v žádném případě nenarušuje jeho klidnou atmosférmu. Hotel Premier, byť všemu blízko, je jaksi svým výborným umístěním vytrhnut okolnímu hluku a shonu.

Chata Rychtářka

Rodinný penzion v malebné roubené chalupě v centru obce Janov nad Nisou a je ideální pro nenáročnou rodinnou dovolenou v přírodě. Nabízí rovněž možnost pořádání firemních školení a porad. V blízkém okolí chaty je celá řada volnočasových aktivit a možností výletů, kde si přijde každý na své. V létě je k dispozici terasa s posezením. Pro děti je připraveno velké pískoviště, trampolína, míče, branky, badminton apod.

Restaurace je určena pro ubytované hosty a je k dispozici do 22:00 hodin. Rodiče s dětmi potěší dětský koutek. V restauraci je televize a plátno. V sychravých dnech jsou vítaným rozptýlením společenské hry.

Hotel Královka

Ubytování na Královce v Jizerských horách vám nabízí moderní nadstandardně vybavené apartmány,které uspokojí i náročné hosty. Využili jsme šikovnosti místních řemeslníků a jejich výrobky zajistí originalitu a výjimečnost. Dostatek prostoru v apartmánech vyhoví i početnějším rodinám a skupinám.

Hotel Královka se nachází na slunném kopci Nekras v chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Díky své jedinečné poloze a také kamenné rozhledně jejíž historie sahá až do roku 1907 patří Královka k jednomu z nejvíce navštěvovaných míst v regionu. Příroda jizerských hor má svá specifika a návštěvníky oslňuje jedinečnou krásou. Přímo z Královky si můžete vychutnat překrásný výhled do širokého okolí na Jizerské hory, Krkonoše, Polsko i Německo, Český ráj, Ještěd a Jablonec nad Nisou. Na rozhlednu lze vystoupit během celého roku.

Hotel lze skvěle využít i pro firemní akce.

Plzeňsko

Ubytujte se přímo u fantastické restaurace Angusfarm.
 

Angusfarm

Radost z opravdového jídla… Jsme rájem hovězích steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené ze známých i z méně obvyklých partií, jako je oponka, karabáček nebo pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme vždy celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).

Pension je vybudován v půdních prostorách restaurace. Vůně dřeva a levandule i výhled na lesy a střechy venkovských stavení, který si užijete z oken rustikálních pokojíků, vás naplní pocitem sounáležitosti s přírodou.

Máte zájem o rezervaci, nebo více informací?

Paříž 2024

Jsme oficiálním distributorem hospitality (VIP) balíčků pro Letní Olympijské hry v Paříži 2024.
Více informací

Pobyty v České republice

Dovolená v ČR? Přichystali jsme pro vás několik tematických okruhů s pečlivě vybranými hotely, s tipy na výlety a další aktivity tak, abyste se vy ani vaše rodina nenudili.
Více informací

Golfové nabídky v ČR

Nabízíme Vám ta nejkrásnější místa s nejlepšími golfovými resorty v České republice. Přesvědčte se sami!
Více informací